Veelgestelde vragen

Heel wat vragen zien wij vaak terugkomen. Daarom verzamelden we de meest prangende, samen met het antwoord erop hieronder. Zit jouw vraag er niet tussen? Stel ze dan gerust via mail of whatsapp.

Taart bestellen

Hoe kan ik taart bestellen?

Gewone taartjes en gebak bestel je het makkelijkst via de website. Ga naar ons vast aanbod en vandaaruit kun je het lekkers zo in je winkelmandje gooien. Betalen doe je bij afhaling.

Hoge feesttaarten kun je binnenkort ook bestellen via de website. Maar misschien vind je het makkelijker om al je wensen en ideeën op mail te zetten of in een whatsappje te sturen? Dat kan ook (en is nu nog heel even ook de enige manier ;))!

Hoelang vooraf bestel ik best?

Ook al schrijf ik altijd 'we', het is wel degelijk 'ik' die alles maak en doe. Van inkopen doen tot taartafwerking, planning, administratie, communicatie, ... het staat allemaal in mijn jobomschrijving :) Dat betekent vooral dat een goede planning en vooruit kunnen werken, heel belangrijk zijn om alles rond te krijgen.

Voor taart uit het vast aanbod bestel je ongeveer 3 dagen vooraf:

 • Afhaling op donderdag, vrijdag of zaterdag: bestel ten laatste op dinsdag, middernacht. 
 • Afhaling op maandag: bestel ten laatste op donderdag, middernacht.
 • Afhaling op dinsdag: bestel ten laatse op vrijdag, middernacht.

Voor feesttaarten hanteer ik graag minimum 2 weken. Feesttaarten vragen vaak meer voorbereidend denkwerk, soms moeten er speciale aankopen gebeuren of erg tijdsintensieve decoraties worden gemaakt. Dat vergt allemaal tijd.

 

Kanttekening 1: drukke feestweekends

Sommige weekends zijn langer op voorhand volzet. Van zodra je een datum weet, is het daarom aan te raden om je plaatsje te reserveren. Aantal personen, smaken en thema's kunnen we gerust later bespreken.

 

Kanttekening 2: je hebt sneller taart nodig

Ik heb het zelf altijd erg druk en snap dus volledig dat je aan alles dacht, behalve aan de taart. Ook begrijp ik dat je soms een heel spontaan last-minute feestje wil organiseren. In beide situaties zit je dus wellicht al op minder dan 2 weken van je feestdatum. Stuur gerust een berichtje of bel mij even op. Ik kan niets garanderen, maar ik kijk heel graag hoe ik je toch nog kan helpen. Als het lukt, dan plan ik graag jouw onverwachte taart er nog tussen. Een nee heb je, en een ja geef ik je graag als het kan!

Ik ben vergeten taart te bestellen, het feest is morgen. Wat nu?

Vergeten is menselijk, we get it! En spontane feestjes zijn de max, toch? Een nee heb je, en een ja geef ik je graag als het past.

Voor last-minutes mag je mij altijd een whatsappje sturen. Ik kan niets garanderen, maar kijk wel graag of ik je nog kan helpen. Als het kan, dan plan ik graag jouw dringende taart er nog tussen.

Help, ik kan niet kiezen! Wat raad je me aan?

Keuzestress, we kennen het maar al te goed. Als je twijfelt over wat en hoeveel je best op je tafel zet, mag je ons altijd een mailtje of berichtje sturen.

Onze populairste taarten uit het vaste aanbod zijn:

 1. Chocoladetaart
 2. Citroentaart
 3. Pistachetaart

De meest gekozen smaken voor feesttaart zijn:

 1. Vanille met framboos
 2. Chocolade met vanille
 3. Vanille met speculoos

Ik wil taart in een specifieke kleur, kan dat?

Ja en nee... Uiteraard maken wij graag de taart zoals jij hem wilt, maar kleuren zijn een beetje verraderlijk. Per drager kan een kleur lichtjes verschillen. We streven graag naar de kleur die jij wenst, maar we kunnen nooit garanderen dat die 100% zal matchen met bv. jouw drukwerk, ballonnen, t-shirt, enz.

Ik heb elders een leuke taart gezien, maak je die na?

Andermans werk kopiëren doen we niet. Je mag wel steeds foto's doorsturen van wat je mooi vindt en dan gebruiken we dat graag als inspiratiebron om jouw taart te creëren.

Vragen over feesttaart

Welke thema's zijn er mogelijk?

Alle thema's! Er zijn geen beperkingen.

Voorzie ik zelf taarttoppers en/of speelgoedfiguren?

Neen, dat hoeft niet. Wij voorzien die graag voor jou, die zijn dan in de prijs inbegrepen.

Maar misschien ben jij supercreatief en maak je graag zelf taarttoppers? Of je kindje wil graag de eigen lievelingsspeeltjes in de taart verwerkt zien? Dan kan dat natuurlijk ook! We vragen dan wel om ze vooraf binnen te brengen (dat kan ook via onze brievenbus met vermelding van je naam en afhaaldatum van de taart) zodat we ze in een mooi geheel kunnen gieten.

Waarvan zijn de decoraties gemaakt op je taarten?

De decoraties op onze taarten zijn gemaakt uit fondant (suikerpasta). Met marsepein werken we nauwelijks. Op aanvraag kunnen we hierop een uitzondering maken.

Waaruit bestaat zo'n leuke, hoge feesttaart?

Een feesttaart telt altijd minstens 3 lagen cake, met daartussen lekkere (plantaardige en dus lactosevrije) botercrème, eventueel met een extra vulling er nog bij. 

Feesttaarten van 6, 8 of 10 personen tellen 3 lagen cake. Vanaf 12 personen tellen ze 4 lagen cake. Cijfertaarten bestaan standaard uit 2 lagen cake.

Kan ik zo'n taart makkelijk vervoeren?

Als je niet als een halvegare over de weg scheurt, raakt je taart wel heelhuids thuis. Het is aan te raden om hem in de koffer of aan de voeten van passagier te zetten, het is vooral belangrijk dat hij plat staat (en dus niet op een schuine autozetel).

Wanneer je hem op de grond bij de passagier zet, zorg dan dat de voetverwarming zeker niet aan staat! Sowieso hou je de auto best koel, zet in de warme zomermaanden bij voorkeur zelfs de airco aan.

Een plooibox kan handig zijn om de taart makkelijk in en uit de auto te dragen. Op die manier vermijd je ook dat je per ongeluk de zijkanten van de doos in de taart duwt. Om te vermijden dat de taart gaat schuiven, bieden een dikke sjaal, wat handdoeken, een dikke jas, een paar kussens, ... soelaas.

Waaghalzen komen soms hun taart oppikken met de bakfiets. Hoewel we een grote voorstander zijn van milieuvriendelijk transport, raden we dat een beetje af. Zelf hadden we alvast nog geen succes op dat vlak.

Hoe bewaar ik mijn taart en hoelang blijft ze goed?

Feesttaarten bewaar je in de koelkast en haal je een uur voor het aansnijden uit om op kamertemperatuur te brengen (een half uur bij extreme hitte). Taarten van 8 - 18 personen komen in een doos van 25x25x25 cm, je moet dus misschien wel een plankje uit je koelkast halen.

Na afhaling bewaart je taart min. 3 dagen (en vaak langer) als je ze gekoeld bewaart. Restjes kun je ook invriezen en tot 3 maand bewaren. We raden je aan om ze vooraf in individuele porties te verdelen en in huishoudfolie te pakken. Op die manier heb je een handige snack voor later. 

Hoe snij ik zo'n hoge taart?

Best zoals een brood in sneetjes i.p.v. zoals taart in spiesjes. Zet je snijplank rechtop tegen de taart, snij een plak af van 3 à 4 cm, leg ze plat op de plank en verdeel de snee verder.

Een filmpje over hoe je dat doet, vind je op mijn Instragram.

Voor hoeveel personen is een feesttaart?

Feesttaarten zijn al mogelijk vanaf 6 personen. De grootste feesttaart in één laag is voor 36 personen.

Vanaf 16 personen kun je opteren voor een stapeltaart, dat is een grote taart met een kleinere taart erbovenop. Bedenk wel dat dit ook om te maken echt om twee taarten gaat en dus ook een meerprijs betekent.

Een 3-laagstaart is mogelijk vanaf 36 personen. In principe wordt dit enkel gedaan voor trouwtaarten.

Het kleinste formaat is voor ons echt te groot. Heb je een oplossing?

Feesttaarten zijn mogelijk vanaf 6 personen. Kleinere taartjes kunnen op zich wel, maar dan blijft de minimumprijs van 59 euro gelden, anders scheuren we er onze broek aan*.

Wat heel wat van onze klanten doen (en wat wij zelf ook doen in het gezin), is een grotere taart bestellen en maar de helft serveren op het feestje zelf. Met de rest maak je buren, collega's of klasgenootjes de dag erna zeker blij. Je kunt restjes ook als individuele porties verpakken in invriezen, zo heb je een heerlijke voorraad waar je nog 3 maand kunt van smullen.

Het is niet omdat de taart kleiner is, dat we er minder werk aan hebben. Vergelijk het met een babyjeans: de stof maakt de prijs niet, wel de tijd die nodig is om alle naden, zoompjes, zakken, lussen en knopen te naaien. En dat zijn er echt evenveel als aan een jeans voor grote mensen :)

Maak je ook huwelijkstaarten?

Ja! Daarvoor kun je best een mailtje sturen en dan bespreken we graag jullie wensen. We werken volledig op maat en stellen jouw ideeën, thema en budget centraal. Uiteraard kan een proeverij ook!

We maken huwelijkstaarten tot 70 personen in een 3-laagstaart. Verwacht je meer gasten? Dan vullen we de centrale taart aan met bijpassende kleinere taarten. Op die manier heb je meteen ook een variatie aan smaken op je dessertbuffet staan.

Geen fan van zo'n chique huwelijkstaart en meer op zoek naar een dessertbuffet of informele taarttafel? Het kan allemaal, want ook dat deden we al meerdere keren. 

Voedselovergevoeligheden & ingrediënten

Maken jullie ook taart zonder lactose of koemelk?

Meer nog: wij maken alléén maar taart zonder dierlijke melk, hoera! Alles bij ons is dus lactosevrij en bevat geen koemelkeiwit. 

Kan ik taart bestellen zonder ei?

Jazeker. Eieren komen zelfs nooit onze bakkerij binnen, als dat geen fijn nieuws is! Je kunt dus met een gerust hart eivrije taart bestellen, want ons hele assortiment is zonder ei.

Hebben jullie ook vegan taart?

Oh ja, ook die vraag krijgen we vaak... ALLES bij ons is vegan, inclusief de maakster trouwens :)

En veganistisch betekent ook echt hélemaal vrij van dierlijke ingrediënten. Uiteraard geen ei, melk, boter, gelatine of honing. Maar ook geen E120, E901 of E904. Verder gebruiken we uitsluitend kokosproducten waarvan we de garantie hebben dat er geen apen werden gebruikt voor de pluk.

Kan ik iets bestellen zonder gluten?

Zeker! Maar weet wel dat onze glutenvrije taarten worden gemaakt in een atelier waar anders wel gluten worden verwerkt. Mensen met coeliakie kunnen wij dus helaas niet helpen met taart. 

Bij diverse taarten uit het vast aanbod kun je aangeven of je ze glutenvrij wilt. Ook feesttaarten kun je glutenvrij aanvragen.

Opgelet: je kun bij heel wat taarten ook kiezen voor een tarwevrije variant met spelt. Spelt bevat gluten en is dus niet geschikt voor mensen die geen gluten kunnen eten. 

Ik heb bezoek met voedselallergieën, kun je helpen?

Heel zeker! Bij alle taarten staan de allergenen aangegeven, inclusief de allergenenvrije opties. Bij elke bestelling is er ook een opmerkingenveld waar je allergieën of intoleranties kunt noteren. Bij twijfel mag je altijd een berichtje sturen.

Wist je trouwens dat wij onze allergenenlijst een stuk breder opentrekken dan de officieel verplicht aan te geven 14 allergenen? Ei, melk (inclusief lactose), vis, schaaldieren, weekdieren, mosterd en selderij worden bij ons nooit gebruikt; die zul je dan ook nooit vermeld zien staan op onze allergenenkaartjes. Aardbeien, appel, citrus, kokos en steenvruchten hoeven niet vermeld te worden, maar dat doen wij dus wel omdat we merken dat dat vaak voorkomende allergieën zijn bij onze klanten.

Is er een suikervrij aanbod?

Absoluut! Bij diverse taarten uit het vast aanbod kun je aangeven of je ze suikervrij of alternatief gezoet wilt. Je kunt telkens ook zien wat er als vervanger wordt gebruikt.

We hebben ook een aanbod zonder geraffineerde suiker en zonder toegevoegde suiker. Dat is nog niet op de website geraakt, maar je mag er steeds een berichtje over sturen als je vragen hebt.

Wat is het verschil tussen tarwevrij en glutenvrij?

Wanneer je tarwevrij kiest, opteren wij voor speltbloem. Spelt bevat gluten, maar dus geen tarwe. Speltbloem is veelzijdiger dan glutenvrij meel. Je zult geen verschil proeven tussen een taart op basis van tarwe of een van spelt.

Wanneer je rekening moet houden met iemand die geen tarwe of gluten kan verteren, is het voor die persoon heel belangrijk dat je weet wat wel en niet kan. En voor ons dus ook :) Helaas hebben wij geregeld klanten die goedbedoeld een spelttaart bestellen voor hun gast die geen gluten mag.

Waarom is er verschil tussen sojavrij met en zonder lecithine?

Heel wat mensen die overgevoelig reageren op soja, blijken geen last te hebben van sojalecithine. Dat geldt niet voor iedereen. 

Soja kunnen wij in de meeste taarten heel eenvoudig vervangen door een andere plantaardige melk of yoghurt te gebruiken. In bepaalde van onze ingrediënten zit echter wel sojalecithine (bv. in onze chocolade en margarine). De vervangproducten hiervoor zijn een stuk duurder. Daarom maken we een onderscheid tussen sojavrij met of zonder sojalecithine.

Wat zit daar allemaal in, in die taarten van jou?

Het is een vraag die ik vaak krijg als reactie op het feit dat er in mijn taart geen ei zit. Dat ei vervangen we hier niet door vreemde, exotische of kunstmatige ingrediënten. In plaats daarvan herbalanceren we de overige ingrediënten van de taart waardoor ei overbodig wordt. 

Als alternatief voor melk, kiezen we vaak voor sojamelk. Mensen die geen soja kunnen of willen consumeren, kunnen dat gerust aangeven. Naast sojamelk werken we nl. ook met amandelmelk, havermelk of rijstdrink.

Behalve plantaardige melk bevatten onze taarten verder niet zo'n gekke ingrediënten: bloem, suiker, olie, wat bakpoeder, een beetje vanille, soms cacao, plantaardige margarine i.p.v. boter, ... Onze taarten zijn helemaal niet zo 'ongewoon' of 'gek' als sommigen lijken te denken :)

Naast de klassieke taart, bieden we ook gezonde taartjes aan - al dan niet keto of raw. Zeker in die laatste twee wordt bijna uitsluitend gewerkt met noten(melen) als basis. De ingrediënten kunnen we hier dus wel minder klassiek noemen, maar daar vind je steeds de info over terug op de productpagina's.

Over één iets kunnen we alvast heel categoriek zijn: bewaarmiddelen, vulmiddelen, kunstmatige aroma's en alles dat van dierlijke oorsprong is, wordt nooit-nimmer-jamais gebruikt in ons lekkers!

Praktisch

Hoelang vooraf bestel ik best?

Ook al schrijf ik altijd 'we', het is wel degelijk 'ik' die alles maak en doe. Van inkopen doen tot taartafwerking, planning, administratie, communicatie, ... het staat allemaal in mijn jobomschrijving :) Dat betekent vooral dat een goede planning en vooruit kunnen werken, heel belangrijk zijn om alles rond te krijgen.

Voor taart uit het vast aanbod bestel je ongeveer 3 dagen vooraf:

 • Afhaling op donderdag, vrijdag of zaterdag: bestel ten laatste op dinsdag, middernacht. 
 • Afhaling op maandag: bestel ten laatste op donderdag, middernacht.
 • Afhaling op dinsdag: bestel ten laatse op vrijdag, middernacht.

Voor feesttaarten hanteer ik graag minimum 2 weken. Feesttaarten vragen vaak meer voorbereidend denkwerk, soms moeten er speciale aankopen gebeuren of erg tijdsintensieve decoraties worden gemaakt. Dat vergt allemaal tijd.

 

Kanttekening 1: drukke feestweekends

Sommige weekends zijn langer op voorhand volzet. Van zodra je een datum weet, is het daarom aan te raden om je plaatsje te reserveren. Aantal personen, smaken en thema's kunnen we gerust later bespreken.

 

Kanttekening 2: je hebt sneller taart nodig

Ik heb het zelf altijd erg druk en snap dus volledig dat je aan alles dacht, behalve aan de taart. Ook begrijp ik dat je soms een heel spontaan last-minute feestje wil organiseren. In beide situaties zit je dus wellicht al op minder dan 2 weken van je feestdatum. Stuur gerust een berichtje of bel mij even op. Ik kan niets garanderen, maar ik kijk heel graag hoe ik je toch nog kan helpen. Als het lukt, dan plan ik graag jouw onverwachte taart er nog tussen. Een nee heb je, en een ja geef ik je graag als het kan!

Het feest is op zondag, is de taart dan nog wel goed?

Sinds 1 januari 2024 gunnen we onszelf een dagje rust en sluiten we op zondag. Wil je taart voor zondag, dan haal je die af op zaterdag. Geen nood, de taart is héél zeker nog even lekker op zondag (en op maandag, én op dinsdag zelfs).

Af en toe sluiten we ook eens een weekend (data te vinden via onze IG-highlight) om wat quality-time met het gezin voorop te stellen. Heb je net dat weekend taart nodig, dan bieden wij jou de mogelijkheid om je taart op vrijdag af te halen. Ook dan hoef je je geen zorgen te maken om de smaak en kwaliteit, want het hele weekend lang (tot de maandag zelfs) blijft de taart even yummie!

Hoe kan ik mijn gebak het best bewaren na aankoop?

 1. Feesttaart: bewaren in de koelkast en een uur vooraf op kamertemperatuur brengen.

 2. Gebak met botercrèmetopping en cupcakes: koel bewaren en twee uur vooraf op kamertemperatuur brengen. Gebak met fruit graag in de koelkast, andere taarten mogen gerust in een onverwarmde gang, garage, enz. wachten op hun aansnijding.

  Na afhaling bewaart ons gebak min. 3 dagen (en vaak langer) als je het gekoeld bewaart. Het meeste kun je invriezen en tot 3 maand houden. We raden je dan aan om de taart vooraf in porties te verdelen en de taart met huishoudfolie af te dekken om uitdrogen tegen te gaan.

 3. Taarten die bestaan uit een bodem + vulling (chocomoussetaart, cheesecake, brésilienne, fruittaart met pudding, enz.) bewaar je in de koelkast en serveer je ook best meteen uit de koelkast. 

Waarom krijg ik geen antwoord op mijn mail?

Vooreerst: je krijgt altijd antwoord. Als je niets kreeg, dan is er iets fout gelopen op de digitale snelweg van ons mailverkeer. Je spam checken, kan al eens helpen.

Mailtjes kunnen soms wel even blijven hangen. Ik doe alles alleen en er is altijd veel te doen in veel te weinig uren.

Als je mailt op donderdag, vrijdag of zaterdag, reageer ik meestal niet vroeger dan maandag. Dat zijn tenslotte de drukste bakdagen en die spendeer ik bijna uitsluitend in een actieradius van 5 meter rond mijn ovens.

Dringende vraag: whatsapp is ideaal dan!

Kan ik ook telefonisch bestellen?

We geven de voorkeur aan mails en whatsappjes, maar bellen kan natuurlijk ook. Soms blijft de telefoon wel rinkelen. Drie redenen:

 1. Ik ben bezig. Ik zit bijna nooit neer 'aan mijn bureau' en kan daardoor vaak de telefoon niet opnemen. Daarom zijn berichtjes dus handiger, ik antwoord dan van zodra mijn handen niet meer door het deeg wroeten.
 2. Ik ben half doof (echt, letterlijk) en hoor mijn telefoon meestal niet als ik bij de ovens sta. Berichtjes zijn voor mij makkelijker, want mijn ogen doen het wel nog goed :)
 3. Het is woensdag of zondag, mijn sluitingsdagen. Ik probeer die sinds dit jaar in ere te houden en leg dan ook mijn werktelefoon even aan de kant. Hetzelfde gaat trouwens ook op voor oproepen midden in de nacht (yes, that happens too...).

Heb je een winkel?

Neen.

Je zag misschien wel al dat er een winkelruimte is in mijn atelier, maar voorlopig baten we er geen winkel in uit en werken we uitsluitend op bestelling.

Kan ik mijn bestelling laten leveren?

Als het past in onze planning, dan kan dat. Al maken we daar geen gewoonte van, behalve voor huwelijkstaarten. Leveringen binnen centrum Brugge kosten € 5,00. Daarbuiten rekenen we € 1,00 per km., heen en terug gerekend. In die prijs zit behalve de brandstof ook de tijd die we hiervoor moeten uitrekken, vervat.

Waar kan ik de taart afhalen?

Afhalen gebeurt steeds in de cakestudio, dat is mijn bakatelier. We bevinden ons in Brugge, in hartje Sint-Kruis, net buiten de ring. Dat zorgt ervoor dat we dichtbij zijn voor fietsers uit het centrum: gewoon even de Kruispoort doorsteken en de derde naar links, net voor 'de platse'. Maar tevens zijn we makkelijk bereikbaar voor wie met de wagen komt: je kunt de drukke en smalle binnenstad links laten liggen en parkeren kan altijd wel vlakbij.

Daarnaast zijn we goed gelegen voor wie van wat verder komt:

 • zo'n 10 minuutjes van Damme, Dudzele en Oostkamp
 • een kwartier van Beernem, Lissewege en Zuienkerke 
 • 20 minuten van Blankenberge, Jabbeke, Knokke, Maldegem, Torhout, Zedelgem en Zeebrugge
 • zo'n 25 minuten van Aalter, De Haan, Gistel en Oudenburg
 • een half uurtje van Bredene, Eeklo, Oostende en Roeselare

Sint-Kruis is via de N9 bijzonder vlot te bereiken vanuit Lievegem, Eeklo, Maldegem en Sijsele.

Doordat we ons aan de 'goede' kant van Brugge bevinden, zitten we ook op slechts een steenworp van Nederland. Zeeland ligt vlakbij: wie vanuit Aardenburg, Cadzand, Oostburg of Sluis komt, is slechts een half uur onderweg.

Do you speak English?

Yes, I do quite fluently. So, if you are more comfortable to address me in English, go ahead! I'll be happy to get the extra practice in the process :)

You can neither speak English nor Dutch, but you're rocking French? Well... pourquoi ne pas essayer? Il n'y a qu'une seule langue que je ne parle pas, et c'est rude speech.

Prijzen & betalen

Hoe kan ik betalen?

Bij afhaling betaal je contant, met Payconiq of met bankkaart. Komt iemand anders jouw bestelling afhalen en wil je die persoon niet laten voorschieten? Vraag dan gerust vooraf een betaalverzoek aan.

Waar vind ik de prijzen?

Bij alle gebak uit het vast aanbod staan de prijzen vermeld, en de meerprijzen voor bepaalde opties.

Voor de feesttaarten hangt de prijs een beetje af van je wensen. Reken op zo'n 7 euro per persoon zonder extraatjes zoals bloemen, speelfiguren of ingewikkelde decoraties. Wanneer je een taart wilt bestellen, spreken we de prijs vooraf af.

Liggen de prijzen in lijn met wat ik in de supermarkt kan vinden?

Wij maken bederfbare producten die veel handwerk vereisen. Onze feesttaarten zijn niet zomaar taarten, maar producten op maat die met veel liefde speciaal voor jou gemaakt worden. Daar kruipt heel wat tijd in.

Elke taart begint hier met het afwegen van bloem en suiker, daarna nemen we de garde en roeren we met de hand. Halffabricaten of andere industrieel vervaardigde zaken komen er niet in. Ook aan bewaarmiddelen, vulmiddelen en kunstmatige (en dus goedkope) smaakstoffen doen we niet mee.

Wat wij maken, kun je dus niet vergelijken met wat je in de supermarkt vindt. Dat zorgt er misschien ook voor dat ons aanbod niet voor iedereen is. Heb je strakke budgetbeperkingen, maar wil je toch mooi en puur lekkers op tafel zetten? We denken graag mee, voor elk budget hebben we wel een ideetje.

Waarom kost een feesttaart voor 12p in verhouding minder dan een voor 6p?

Het duurste aan een feesttaart zijn niet perse de ingrediënten, maar wel de vele uren werk die erin kruipen. Aan een taart voor 6 personen is nu eenmaal evenveel werk dan aan een taart voor 12. Als je een 6p-taart per persoon te duur vindt uitkomen, raden we graag aan om voor een grotere taart te gaan en om wat stukjes in je diepvries (per portie in huishoudfolie verpakt) te steken. Op die manier kun je nog lang nagenieten van jouw heerlijke taart.

Wat extra randinformatie

Een feesttaart bestaat uit heel wat handelingen: nadenken over hoe we een thema aanpakken, ingrediënten inkopen, bakken, laten afkoelen, botercrème maken, cakelagen levelen, vullen en stapelen, laten settelen van de lagen, botercrème kleuren, een eerste keer crumbcoaten, opnieuw laten settelen van de taart, strak afsmeren, weer laten settelen, naamplaatjes en andere decoraties maken, taart afwerken, een berg afwas doen, alle decoratiemateriaal weer opruimen en wegbergen. Behalve de taart zelf en alle decoraties, zit in de prijs ook een cakeboard en hoge taartdoos vervat. Tenslotte willen we ook wel graag dat jij de taart heelhuids thuis kunt brengen.