Feesttaart

Feesttaart bestellen

Een feesttafel zonder taart, dat is een beetje zoals ... Ja, zoals wat eigenlijk? Mail mij gerust als je de zin kunt aanvullen :)

Onze feesttaarten zijn maatwerk, maar vaak zien we wel dezelfde zaken terugkeren. Om het jou wat makkelijker te maken én om je een handig overzicht te geven van de mogelijkheden, is er een aanvraagformulier voor feesttaart. 

Heb je een heel eigen idee - of net totaal geen clue? Wil je een out-of-the-box taart of wil eens samen brainstormen over jouw perfect cake to be? Misschien heb je liever dat jouw taart een verrassing is? Dat kan allemaal! Raak je er niet uit met het formulier, stuur dan gerust een mail of whatsappje, we blijven tenslotte streven naar de taart die jij écht wil.

Zelf aan het stuur

Je kiest elke smaak zelf en hebt al een vrij goed beeld van je thema. De prijs kan wat variëren, afhankelijk van het thema en je wensen.

Laat je rijden

Jij geeft aan wat je lekker en mooi vindt en daarmee gaan wij aan de slag; een (semi) carte blanche dus. De prijs kan variëren volgens je wensen.

Je ziet wel wat er komt

Je zag al eens een leuke taart van ons passeren en wilt gewoon die. De smaken kun je uiteraard nog zelf bepalen. De prijs ligt dan vast.

Smaken

Voor de cake heb je keuze uit: vanille, vanille-framboos, vanille-blauwe bes, aardbei, appel, citroen, amandel, pistache, kokos, speculoos, chocolade of (glutenvrije) oreo.

​Voor de botercrème kun je kiezen uit: vanille, framboos, blauwe bes, aardbei, citroen, amandel, pistache, speculoos, chocolade of mokka.

​Wil je graag een laagje compote, karamel, matchasaus, chocoladeschilfers, speculoosjes of vers fruit tussen de laagjes, ook dat kan! Geef gerust je voorkeur door, en anders laat ik dat afhangen van bovenstaande keuzes.

Prijzen

 • Basisprijs feesttaart: € 6,5 per persoon, daarvoor heb je een heerlijk hoge, mooi afgestreken taart
 • Basisprijs stapeltaart: € 7 euro per persoon (dat is een taart met een kleiner taart bovenop, in 'trapjes' dus)
 • Surplus afwerking: afhankelijk van je wensen, meestal varieert dat tussen € 5 en € 20
  • Naam, spuitdecoraties, kleine fondantversieringen zoals dierenoogjes en -oortjes, enz. zijn het goedkoopst.
  • Regenbogen of ontwerpen met veel verschillende kleuren (eenhoorns) zijn iets duurder.
  • Voor speelgoedfiguren of bloemen wordt de aankoopprijs doorgerekend. Je mag ook je eigen speelgoedfiguren aan mij bezorgen die ik dan in jouw taart verwerk. Eigen bloemen kunnen niet, daarvoor werk ik enkel met mijn vertrouwde leverancier zodat ik zeker weet dat ze voedselveilig (en biologisch) zijn.

Wist je dat wij ook een budgetoptie hebben voor themataart? Ideaal voor feestjes met een beperkt budget of als traktaat in de klas.

Feesttaart

€ 68,00

Feesttaart

€ 68,00

Een feesttafel zonder taart, dat is het toch nét niet. Je bent bij ons alvast aan het juiste adres om je feest dat tikkeltje extra te geven.

 

Bij de feesttaarten zien we vaak dezelfde zaken terugkeren. Om het jou wat makkelijker te maken én om je een handig overzicht te geven van de mogelijkheden, is er nu dit aanvraagformulier voor feesttaart. 

 

Heb je een heel eigen idee - of net totaal geen clue? Wil je graag eens samen brainstormen over jouw perfect cake to be? Of wil je net dat jouw taart een volledige verrassing is? Dat kan allemaal, we leveren altijd maatwerk en streven naar de taart die jij écht wil. In dat geval stuur je beter een mail of whatsappje.

 

Hoe werkt het?

 • Je kiest hierboven het aantal personen en de smaken voor zowel de cake, botercrème als het extraatje - als je die wenst.

  Heb je geen voorkeur? Dan kun je dat ook zo aangeven. In de opmerkingen kun je eventueel wel meegeven dat je bv. 'iets met framboos' wilt of 'houdt van chocolade en speculoos'.

 • Zijn er bepaalde voedselovergevoeligheden, geef die zeker ook door. 

 • Omschrijf het thema. Je kunt dat zo uitvoerig of beknopt doen als je zelf wilt. Heel wat klanten hebben zelf geen idee of laten zich graag wat verrassen. Met een (semi) carte blanche kan ik ook altijd wel weg.

 • Sommige thema's vergen meer werk dan andere. Sommige thema's geven ook de mogelijkheid om met (speelgoed)figuurtjes te werken. Als je dat graag hebt, of net niet, kun je dat aangeven. Ook als je geen voorkeur hebt, mag je dit zo aangeven. Het al dan niet moeten aankopen van figuurtjes of boetseren ervan, betekent voor ons een prijsverschil en we weten uiteraard graag of dit voor jou ok is :) Omdat we dit moeilijk in standaarden kunnen gieten, zijn de getoonde prijzen hier richtprijzen. Bij verschillen groter dan 10 euro, nemen we achteraf nog contact op om af te stemmen.

 • Als je tekst (bv. naam, leeftijd, mopje, boodschap, ...) op de taart wenst, kun je die hier doorgeven.
     
 • Bijpassende kaarsjes en houten taarttoppers kun je eenvoudig bijbestellen.

 • Zag je bij mij of elders mooie taarten, dan mag je die altijd doorgeven ter inspiratie. We maken geen taarten exact na, maar een moodboard kan helpen om de juiste vibe voor jouw taart te bepalen. Je kunt hierboven een afbeelding opladen, maar je kunt ook de link naar je pinterestbord in de opmerkingen noteren of mij foto's via Whatsapp sturen.

 

Getoonde prijs = richtprijs

Omdat elke feesttaart uniek is, is het moeilijk om er een vaste prijs op te plakken. De getoonde prijzen zijn basisprijzen. Daarvoor heb je een mooi afgestreken, hoge taart in de smaken en kleuren die jij wilt, met naam en leeftijd, toefjes of 'vegen', kleine fondantelementen (bv.: jungleblad, 2D-auto's of , -dino's, kleine print, ...) en decoratieve parels, sprinkles of kruimels.

Wat zit er niet in die prijs?

 • Bloemen (gedroogd, kunststof, gemaakt of vers)
 • Speelfiguren
 • Grotere elementen in fondant, zoals regenbogen, 3D-diertjes, -auto's, ...
 • Arbeidsintensieve decoratie, zoals shags (een taart vol 'sprietjes'), bollen, vlammen of golven in ouwel of rijstpapier, ...
 • Ingewikkelde botercrèmeversiering (bv. met veel verschillende kleuren of ingewikkelde patronen)

Je kunt bij de vraag 'figuren/decoratie/...' aangeven of we zulke zaken mogen gebruiken of niet, je vindt daar ook een richtprijs terug. Als de meerprijs meer dan 10 euro zou blijven te bedragen, nemen we steeds vooraf contact op om af te stemmen.